During this period the physical store is closed, but the online orders will be honored in usual terms.

S.C Authentic Spirit S.R.L

RO16884795

J12/3846/2004

Compania Authentic Spirit, înființată în 2004, devine rapid unul dintre cei mai mari distribuitori de ATV / Quad din zona Balcanilor. Compania este deținută de o asociere italiană / română, cu sediul central în Cluj-Napoca. Momentan suntem prezenți pe piața cu 10 showroom-uri proprii, localizate în Cluj-Napoca, Pitești, 2 în București, Timișoara, Arad, Piatra Neamț, Sofia, Burgas și Varna dar și prin distribuirea către alte peste 30 de magazine.

Pe lângă Romania, pe plan extern, Authentic-Spirit este distribuitorul oficial exclusiv al produselor CFMOTO, în Bulgaria, Slovenia, Moldova, Ungaria, Macedonia și Croația.

La nivel european, CFMOTO se află în top 1 ca și cotă de piață și lider incontestabil în raportul preț/calitate. În țările unde Authentic Spirit este distribuitor, CFMOTO este lider de piață, cu cel mai mare market share. Alte țări în care CFMOTO este liderul în vânzări ar fi: Germania, Austria, Cehia și țările Scandinave. Pe piața Românească, cota CFMOTO a depășit în 2020 55%, în creștere de la 41%, în 2017.

  • ACCESORII

    În exclusivitate, compania este, de asemenea, distribuitor oficial al produselor Ironbaltic, pentru majoritatea țărilor din Europa Centrală. De la trolii, genți de bagaje, protecții, etc în magazinele noastre găsești tot ce ai nevoie pentru echiparea ATV-ului tău, pentru orice tip de utilizare și situație.

  • ANVELOPE

    Un alt segment al activității noastre îl reprezintă distribuția de anvelope pentru ATV-uri, Quad-uri și Side by Side-uri, având în portofoliu liderii de piață în acest domeniu, precum: Maxxis, Kenda și CST.

  • ECHIPAMENTE

    Fox, Shift, Leatt, Airoh, POD, 100% și Gaerne sunt în prezent unele dintre cele mai mari brand- uri de pe piețele de MX, Enduro și cycling. Aceste brand-uri le distribuim în cele mai mari magazine de profil din țară cât și în magazinele propri.

PASIUNE

BUSINESS

Încă de la început echipa Authentic Spirit a fost formată de la proprietari la angajați din pasionați a sportului extrem. Aceasta sa concretizat prin participarea și de cele mai multe ori, câștigarea încă din 2006 a numeroase concursuri de ATV-uri, Side by Side-uri și Downhill. 

SHOWROOM-UL NOSTRU DIN CLUJ-NAPOCA!