During this period the physical store is closed, but the online orders will be honored in usual terms.

S.C Authentic Spirit S.R.L

RO16884795

J12/3846/2004


Cu o poveste care a început în 2004, Authentic Spirit este cel mai mare distribuitor de vehicule powersports din zona Balcanilor. Sediul central se află în Cluj-Napoca, compania fiind prezentă pe piață cu 10 showroom-uri proprii: în Cluj-Napoca, 2 în București, Pitești, Timișoara, Arad, Piatra Neamț, Sofia, Burgas și Varna, dar și prin distribuția în peste 30 de magazine printr-un sistem de dealeri.


Authentic Spirit este distribuitorul oficial și exclusiv al CFMOTO în șapte țări: România, Bulgaria, Ungaria, Moldova, Slovenia, Macedonia și Croația.

Portofoliul de branduri al ATH include atât bicicletele electrice cât și motocicletele Fantic, accesoriile IRONBALTIC, KENDA, MAXXIS, CST, ELKA, RACELINE, dar și echipamentele FOX, SHIFT, LEATT, AIROH, 100%, POD.


Authentic Spirit este organizatorul celui mai de renume și celui mai solicitant concurs ATV / 4x4 din lume – Hunt the Wolf.


De curând, Authentic Spirit aduce în România un nou trofeu – importul exclusiv al celebrelor brand-uri de motociclete HUSQVARNA, KTM și GASGAS prin divizia sa – ATH MOTO.

La nivel european, CFMOTO se află în top 1 ca și cotă de piață și lider incontestabil în raportul preț/calitate. În țările unde Authentic Spirit este distribuitor, CFMOTO este lider de piață, cu cel mai mare market share. Alte țări în care CFMOTO este liderul în vânzări ar fi: Germania, Austria, Cehia și țările Scandinave. Pe piața Românească, cota CFMOTO a depășit în 2020 55%, în creștere de la 41%, în 2017.

  • ACCESORII

    În exclusivitate, compania este, de asemenea, distribuitor oficial al produselor Ironbaltic, pentru majoritatea țărilor din Europa Centrală. De la trolii, genți de bagaje, protecții, etc în magazinele noastre găsești tot ce ai nevoie pentru echiparea ATV-ului tău, pentru orice tip de utilizare și situație.

  • ANVELOPE

    Un alt segment al activității noastre îl reprezintă distribuția de anvelope pentru ATV-uri, Quad-uri și Side by Side-uri, având în portofoliu liderii de piață în acest domeniu, precum: Maxxis, Kenda, Arisun și CST.

  • ECHIPAMENTE

    Fox, Shift, Leatt, Airoh, POD, 100% și Gaerne sunt în prezent unele dintre cele mai mari brand- uri de pe piețele de MX, Enduro și cycling. Pe aceste brand-uri le distribuim în cele mai mari magazine de profil din țară cât și în magazinele propri.

PASIUNE

BUSINESS

Încă de la început echipa Authentic Spirit a fost formată de la proprietari la angajați din pasionați a sportului extrem. Aceasta sa concretizat prin participarea și de cele mai multe ori, câștigarea încă din 2006 a numeroase concursuri de ATV-uri, Side by Side-uri și Downhill. 

SHOWROOM-UL NOSTRU DIN CLUJ-NAPOCA!