Winners every weekend

GASGAS castiga HARD ENDURO POIANA RUSCA 2021!

Weekend incununat cu succes! Sportivii nostri castiga editie dupa editie. Tocmai s-a incheiat cea de-a IV-a editie a Hard Enduro Poiana Rusca, copetitie organizata in acest an de clubul MRM Bucuresti. Concursul a contat in Campionatul National de Hard Enduro (et.V), dar si in Campionatul European BMU de Extrem Enduro (Et.III). Hard Enduro Poiana Rusa s-a desfasurat in judetul Hunedoara (Ciulpaz), intre 20 si 22 august, iar noi ne bucuram din nou de podium. 

Josza Norbert se dezlantuie si il invinge pe Dieter Rudolf

Pilotul Master Bike Cluj, Jozsa Norbert Levente (GASGAS - ATH Moto) castiga Hard Enduro Poiana Rusca 2021, dupa o batalie stransa cu Dieter Rudolf (KTM)! Iata evolutia pilotului sustinut de GasGas Romania, in cateva cuvinte:

M-am dat fara frica de a face pana, am trecut pe mousse. Traseul fiind foarte uscat, am avut grip suficient. In prima zi am avut o batalie stransa cu Dieter Rudolf. Toata ziua ne-am dat impreuna, in final el avand un avans de 28 de secunde, chiar daca eu am fost primul la finish”.

Chiar daca ziua de duminica a fost mai scurta, Norbert a reusit sa isi lase in urma adversarul.

Pe a doua urcare de clasa PRO l-am prins din urma pe Dieter, apoi vreo 10-15 minute l-am simtit in spatele meu, dupa care am reusit cumva sa ma distantez de el. In final, am fost mai rapid cu 2 minute decat el si am reusit sa castig si cursa. Motocicleta, din nou, s-a comportat impecabil, fara nicio problema! Ne vedem la Hard Enduro Targu Neamt, urmatoarea cursa unde o sa iau startul! Multumesc tuturor celor care ma sustin. Multumesc ATH Moto!

Podiumul il completeaza tot un pilot care si-a pus increderea in GASGAS, Ervin Kovacs, el fiind in ascensiune pe toata durata cursei! Pe locul 4 avem tot un GASGAS, pilotat de Ciprian Codrut Furtuna, iar in Top 5 intra si pilotul Varga Zsolt (HUSQVARNA)

Stroisteanu Bart ramane lider in CNIR Hard Enduro dupa Hard Enduro Poiana Rusca

Pilotul Master Bike Cluj, Stroisteanu Bart – chiar daca la Hard Enduro Poiana Rusca 2021 termina cursa pe locul 2, ramane lider in clasamentul general al Campionatului National de Hard Enduro!

“Am avut parte de un traseu foarte “cursiv” pentru stilul meu de mers. Nu am avut nicio sansa sa il prind pe Zdenek Cyprian din urma. Asa ca m-am setat sa termin cursa cu bine, fara incidente. Acum sunt pe locul 1 in Campionatul National de Hard Enduro la clasa VETERAN, deci obiectiv atins! De la cursa la cursa sunt incantat cum se comporta motocicleta, merge fara greseala!”