Hard Enduro Bucovina



Etapa regională de hard-enduro, în weekend, organizată de Clubul Hard Enduro Maramureș, etapă deja clasică a zonei de nord: Hard Enduro Bucovina. Concursul s-a desfășurat în localitatea Sadova din județul Suceava. Au concurat clasele: A; B;C; Veterani și Fete. Ca de obicei, sportivii noștri au câștigat podiumul.

KTM cucereste prima treapta a podiumului in 2 ore si 20 de minute

La clasa PRO, Szakacs Robert, pe al său KTM, cucerește prima treaptă a podiumului în 2 ore și 20 de minute:

”A fost un concurs reușit pentru mine, sunt bucuros că am reușit să termin pe locul 1. M-am simțit bine pe motocicletă, nu am făcut greșeli majore. A fost un antrenament foarte bun pentru următoarea etapă națională care o să fie la Poiana Ruscă. Mulțumesc sponsorilor!”

La 3 minute în spatele lui Robi, îl avem pe Pop Sorin Nicolae (HUSQVARNA) care a ținut aproape și a terminat cursa în 2 ore și 23 minute, clasându-se astfel pe locul al doilea:

“Hard Enduro Bucovina cu siguranță ne-a solicitat cu traseul clasei PRO, dar mi-a plăcut foarte mult! O zona extraordinară!

Pilotul Master Bike Cluj, Stroisteanu Bart câștigă și în acest an HARD ENDURO BUCOVINA 2021 la clasa Veteranilor, pe al său invincibil GASGAS EC300! Chiar dacă la prolog a trebuit să se mulțumească doar cu locul 3, un șoc în lumea enduriștilor, Bart vine și cu explicația:

“Din păcate, la PROLOG m-am rătăcit puțin prin pădure, fiind un traseu rapid am ratat câteva intersecții și se pare că timpul pierdut m-a trimis pe locul 3 în clasament.”

Cu forțe proaspete, în ziua cursei Bart a deschis gazul la GASGAS recuperând timpul pierdut, dar și reușește să mărească ecartul dintre următorul clasat, Orzan Gheorghe – JITSU ZĂRNEȘTI.

“Așa cum o cere tradiția, am avut un traseu frumos, presarat cu nelipsitele pâraie. Am tras tare de la începutul zilei pentru a recupera timpul pierdut, apoi am păstrat ritmul, ceea ce mi-a adus și un avantaj de 15 minute. Motocicleta s-a comportat impecabil, chiar dacă am experimentat un model nou de mousse, deci GASGAS REZISTĂ!”

#GETONTHEGAS