Alt weekend, alt concurs!

Echipa ATH Racing urcă pe podium!

Alt weekend, altă etapa de campionat. La Arad s-a desfășurat etapa a V-a a CNIR ENDUROCROSS - Valea Rădeștiului. Echipa ATH Racing nu a lipsit ba, mai mult, a si urcat pe podium.

Nici un weekend fără competiții.

Niciun weekend fără competiții. Echipa ATH Racing a avut weekend greu la Arad. Piloții noștri au avut parte de o cursă provocatoare, așa cum le și place, iar finalul a fost unul pe măsura efortului. 

Pilotul ATH Racing, Cosmin Bistrian, si câștigătorul clasei ATV A vorbeste despre cursa:

” După părerea mea, cea mai frumoasă cursă din acest campionat, organizare ireprosabilă, un traseu foarte frumos, de nota 10. Am reușit să iau startul perfect, am plecat primul și am reușit să conduc toata cursa, iar în ultimul tur spre final locul doi m-a ajuns și am avut un duel frumos în ultimi km. Am reușit să câștig și această cursă. Așteptăm octombrie pentru ultima etapă din acest campionat”.

Alex Bragaru vine și el din urmă și urcă pe locul al II-a al podiumului la clasa ATV C, iar Adi Atinge ajunge și el pe locul 4, după mai multe peripeții:

”Am avut un start bun, pe poziția 4, am reușit să trec pe 3, din păcate în tura a doua am realizat căîn prima tura am greșit și am omis un CP. Știind că voi fi penalizat, am continuat să merg mai safe, la final am ajuns pe poziția a 4-a după 3 ore de mers, 5 ture extenuante și două răsturnări. CFMOTO a rezistat exemplar!"

​ #BBD0E0 »